۲۵
۹۷
خانــم

سنوگرافی بارداری؟

سلام اقای دکتر ببخشید یه سوال داشتم من سنو دادم بچه م سرش 32 هفته بود بدنش 30 هفته خواستم ببینم مشکلی داره چرا اینطور شده؟؟؟ ممنونم اگه جواب بدین

1 پـاسـخ

  • سلام در سونوگرافي هاي سه ماهه سوم اين اتفاق شايع هست همانطور که اندازه دور سر و شکم و دست و پاي افراد هم سن جامعه همه به يک اندازه نيست اين مسئله براي جنين ها هم صادق است و جاي نگراني نيست تا اختلاف 4 هفته معمولا قابل قبول است مگر اينکه وزن جنين خيلي کم باشه که حتما به شما گفته ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران