ترسیدن شدید در هفته١٥بارداری كه منجر به دلدرد شدید شده است.؟

باعرض سلام و وقت بخیر،من در هفته15بارداری هستم،دوشب پیش به علت ترسیدن شدید دچار دلدرد شدیدوصفت شدن زیرشكمشدم،كه هنوز هم این حالت ادامه داره و از امروز هم ترشح پیداكردم،باتوجه به سن كم بارداریم ولی طی یكی دوهفته پیش تكون و حركت هایی از جنین داخل شكمم رو حس میكردم،ولی این دوسه روز هیچی متوجه نشدم،میترسم از اینكه بچه واسش مشكلی پیش اومده باشه.آب و چیزای شیرین زیاد مصرف كردم،ولی تاثیری نداشته.
خیلی میترسم،لطفا راهنماییم كنید.

بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران