من با خانوادم به شدت مشکل دارم و به جایی رسیدم که کاملا افسرده ام. مراجعه میتونه کمک کننده باشه؟

سلام وقتتون بخیر من بیست سالمه و به شدت با خانوادم مشکل دارم. به شدت کمنترلگرن و سمی. یعنی رو هر رفتار من میخوان کنترل داشته باشن. از نشستنم پا شدنم حرف زدنم نگاهم تا با موبایل کار کردنم. امروز دیگه به حدی رسید که مادرم دست روم بلند کرد. من هیچ آزادی عملی در هیچ زمینه ای ندارم. هیییییچ زمینه ای. و همش دارن بهم القا میکنن که ایراد از منه طوری که الان افسردگی شدید گرفتم. مراجعه به شما میتونه واسه حل مشکل ما کمک کننده باشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در فریدن