۴۷
۷۴
خانــم

افسردگی وبیحالی؟

سلام
من 47 ساله ام 18سال است ازبیماری افسردگی رنج میبرم سردردوگردن دردوسست وبیحالم وگاهی هم بدون علت گریه میکنم گریه کردن جسمم وروحم داغون کرده
دکتر زیاد رفتم ولی دارو کوتاه مدت خوبم میکنه طبق دستور پزشک سرترالین مصرف میکردم خوب بودم ولیبعدیه مدتی دیگه اثری نداشت وداروها باعث افزایش فشارم شدندچندین ساله من مدام دارو میخورم ولی فایده چندانی ندارن دوهفته اس روزی دوتا سیتا لوپرام وربع الپرازولام مصرف میکنم دو سه روز خوب بودم ولی حالا باعث سردردم میشه ممنون میشم کمکم کنید

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران