پدرم از آرامبخش استفاده میکنه به خاطر افسردگیش و فوت مادرم لطفا کمکم کنید؟

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دکترای عزیز...من مادرم چن وقتی هست فوت کرده و من تنها فرزند پدرم هستم که صبا میرم سرکار و اخرای شب برمیگردم خونه و پدرم همش تنهاس چن وقتی سعی کرد با ورزش و مهمونی رفتن حالشو خوب کنه ولی تاثیری نداش و روز به روز داره افسرده تر میشه الانم چن وقتیه که از قرصای ارامبخش استفاده میکنه ولی یک ساعت بعد از مصرف دچار سرگیجه خواب الودگی شدید و بی حالی میشه لطفا راهنماییم کنید که چه ارام بخشی کمترین خواب الودگی رو به همراه داشته باشه و صرفا بیشتر روانشو آروم کنه ممنون میشم کمکم کنید وقت بخیر...

بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران