۱۷
۵۷
خانــم

آیا هایمن پاره شده است؟

سلام خانم دکتر
من شرایط مراجعه حضوری رو ندارم تو رو خدا کمکم کنید
من یه بار با اینکه پریود نبودم اما به دلایلی نوار بهداشتی پوشیده بودم و به حالت دمرو روی زمین دراز کشیدم و در همون حالت با هر دو دست روی هم ، از روی نوار بهداشتی واژنم رو با فشار شدید مالش شدید دادم و بعد به اندازه 6 سکه خون قرمز روشن دیدم
حالا آیا با این توصیفات بکارت من آسیب دیده؟
من میدونم که بکارت حتما باید با دخول آسیب ببینه اما من از روی نوار بهداشتی فشار و مالش دادم
آیا ممکنه که نور بهداشتی با فشار دستهای من یه جسم خارجی باشه که وارد واژنم شده باشه و بکارت رو پاره کرده باشه؟
اگر بکارت پاره نشده این خون مال چیه ؟

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران