۳۸
۶۸
خانــم

خونریزی شدید دارم لطفا جواب بدین؟

سلام روزتون بخیر خسته نباشین
من 38 سالمه و قبل از همه چیز بگم مطلقه هستم و هیچ رابطه ای با کسی ندارم اینو از بابت احتمال حاملگی عرض کردم خدمتتون که این احتمالو کلا فراموش کنید.
ببینید من الان 45 روزه به طور مداوم خونریزی شدید خیلی شدیدی دارم طوری که هر دوسه ساعت مجبورم نوار بهداشتیمو عوض کنم که اکثر مواقع تمام لباسام یعنی لباس زیرمو دامن یا شلواری که پام هستش باز هم خونی میشه شدید
قبل از این 45 روز حدود 4 ماه پریود نشدم و از 12 فروردین دقیقا تا امروز یکسره خونریزی شدید دارم و به جز خونریزی شدید و وحشتناکی که دارم تیکه های خیلی بزرگ به اندازه نصف کف دست و به کلفتی یک انگشت لخته های خون به شکل جگر تیره رنگ و گوشتی دفع میکنم اونم خیلی خیلی زیاد شاید روزی 10 تا تیکه لخته های بزرگی که عرض کردم داره میاد به هیچ وجه نه دل درد و نه کمر دردی دارم . میشه لطفا راهنماییم کنید چم شده و احتمال چی هستش این وضعیتم ؟؟
بینهایت از کمک و راهنماییتون ممنونم .

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران