۲۱
۷۵
خانــم

درخصوص درد قفسه سینه ضربان بالا ممنون میشم جواب سوالمو بدین؟

ممنون میشم جواب بدین
با عرض سلام .خسته نباشید، خدمت شما دکتر عزیز. من دختری 21 ساله هستم. درد قفسه سینه داشتم به دکتر مراجعه کردم .نوار قلب ،مشکلی نداشت ،ولی اکو گفت تپش قلب، ولی هر موقع به دکتر مراجعه میکنم. برای سرماخوردگی ،یا درد قفسه سینه، دکتر میگه ضربانم بالاست هر وقت مراجعه میکنم نوار قلب مینویسه هیچ نشون نمیده ولی خیلی درد داره، 2ماهی میشه که سردرد دارم، با سنگینی سبکی سر موفق باشین. سال نو مبارک. با ارزوی بهترین ها برای شما خانواده محترمتون

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح قلب و عروق در تهران