۳۰
۶۷
خانــم

سوزش قلب و درد در قسمت پشت کتف و دست چپ ؟

با سلام
بنده 30 سالمه
و مدت یکسال دردهای قلبی رو‌تجربه میکنم
یکبار به پزشک مراجعه کردم بعد از اکو گفتن افتادگی دریچه میترال دارم
قرص متورال تجویز کردن یک مدت خوردم اما دیگه ادامه ندادم چون خوب‌بود حالم
الان مدتیه بعد کوچکترین استرسی دچار سوزش تو قلب میشم و گاهی این درد و‌سوزش حالت سنگینی و منتشر شونده به سمت کتف و تا زیر گردن هست حالت گز گز و سنگینی روی قفسه سینه و د رادامه یک نقطه از پشت کتف و دست چپم هم دچار درد میشه طوری که انگار یه رگ زیر دستم دچار درد میشه و یه احساس سنگینی یا خواب رفتگی دارم
ضمنا پدرم سابقه بیماری قلبی دارن سه تا از رگهاشون استنت گذاشتن سنشون58 و اولین بار در سن 48 سالگی آنژیو شدن
اخیرا به خاطر اینکه حالش بد شده بود این استرس و ناراحتی حال من هم مجدد بدشده و این درد منو آزار میده و نگرانم کرده که آیا من هم دچار گرفتگی عروق شدم...
فشارم درحال حاضر 10 روی 7
احساس ضعف هم دارم
ولی گاهی پیش آمده تا 15 هم رسیده
و مینور هم هستم
ممنون از شما

2 پـاسـخ

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح قلب و عروق در تهران