۳۵
۵۲
آقــا

حس بد در قلب ساعت ها بعد ورزش؟

سلام من تردمیل که میزنم‌سرعت بالای 4.5 باشه شب موقع خواب یا گاهی طول روز به احساس بدی در قلبم میکنم ،درد نیست،تیر کشیدنم نیست.موقع ورزش کردن مشکلی ندارم حتی تا سرعت 5 هم پیادهروی کردم روی تردمیل اون موقع مشکلی نداشتم بعدش حس خاصی میکنم.
این یعنی مشکل قلبی دارم یا قلبم برائ فعایت هوازی ضعیفه باید مدتها با سرعت کم پیاده روی کنم و کم کم به سرعتم اضاف کنم؟؟
کلا ادم بسیاااار کم تحرکی بودم و الان تازه حدود 4 ماه هست مرتبط ورزش میکنم.
کم کاری تیروئید هاشیموتو هم دارم
7سال قبل هم استرس داشتم تپش قلب میگرفتم بیشتر هم بعد از وعده های غذایی بود اکو و نوار قلب همون 7 سال پیش دادم نرمال بود.
الان نگرانم اینکه بعد تردمیل از یک سرعتی به بالا این حس در قلبم ایجاد میشه بیماری و مشکل مهمی هست یا ضعیفم کم کم باید قدرت قلبم رو بالا ببرم.اخه خواهرم مثلا تا سرعت 6 میره مشکلی هم نداره.

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران