امکان درمان بند انتهایی انگشت که 9 ماه از شکستگی و اسیب تاندون ان گزشته و به صورت اشتباه جوش خورده است؟

با عرض سلامو خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر بزرگوار بنده 9 ماه پیش دستم به علت ضربه در بند انتهایی انگشت اشارم دچار اسیب شد و دو ماه در اتل گزاشته شد و اخرین عکس رادیولوژی گرفته شده نشان می دهد که کمی استخوانش در جایی که به مفصل متصل می شود در بند انتهایی انگشت اشاره کمی بیش تر استخوانش جوش خورده و سبب تورم روی انگشت شده و میخواستم بدونم ایا باید درمان بشود و بدون جراحی امکان ان هست و در غیر این صورت جراحی را پیشنهاد میکنید در صورتی که بیش تر شکل ظاهری ان اینگونه است ؟

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست و شانه در تهران