توده بازوی راست؟

سلام آقای دکتر ، اینجانب پسری 23 ساله هستم که حدود 6 ماهه درد شدیدی در بازوی راست خود دارم زمانی که به دکتر مراجعه کردم با انجام سونوگرافی این جوابو بهم دادن: در سونوگرافی انجام شده از مدیال بازوی راست در قسمت های دیستال استخوان بازو یک کانون هیپو اکو به دیامتر 12٫7×12 چسبیده به کورتکس استخوان بازو قابل رویت میباشد که میتواند ناشی از انفیلتراسیون چربی ثانویه به التهاب بوده باشد..
با انجام M.R.I هم جواب اینگونه بود:یافته فوق میتواند مطرح کننده استوئید استئوما و از نظر تشخیص افتراقی ضایعات التهابی ثانویه به تروما بوده باشد…و با انجام سی تی اسکن هم جواب اینگونه بود:دانسیته استخوان طبیعی، ضایعه تخریبی لیتیک یا اسکلروتیک رویت نمیگردد...
ولی بخاطر کرونا نتونستم از شهرستان به مشهد یا تهران بیام برای ادامه تشخیص، برای همین میخواستم نظرتونو بدونم که الان تو این وضعیت من باید چیکار کنم؟؟؟و تشخیص شما چیست؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست و شانه در تهران