خواب الودگی , خستگی ,افزایش وزن پیدا نکردن ,لذت نبردن از هیچی؟

سلام وقت بخیر دکتر
من 20 سالمه پسرم همیشه خستمه مثل این میمونه که سروتونین توی بدنم نیست یعنی از هیچی لذت نمیبرم قبلا اینجوری نبودم تقریبا یه ساله که اینجوری شدم ازمایش خون ادرار مدفوع دادم مشکلی نداشتم تیروئیدمم سالم بود از لحاظ هورمون هاش , فقط ویتامین d3 من کم بود که امپول 300 هزار زدم
هر چقدم غذا بخورم افزایش وزن پیدا نمیکنم
خودارضایی هم میکنم
تمرکزم خیلی کم شده چیزای جدید زیاد یادم نمیمونه
همیشه کم انرژِم
قوه ی جنسیمم نسبت به قبلا خیلی ضعیف شده اون لذتی که قبلا میبردم رو الان نمیبرم دیگ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران