سوزن سوزن شدن شکم و ناحیه وسط و اطراف ناف؟

سلام، حدودا یک هفته‌ای هست، در قسمت شکم و روده‌ها احساس سنگینی می‌کنم. در بعضی از روزهای گذشته اجابت مزاج نداشتم. ولی روزی مثل امروز بوده که تا بعداز ظهر تا دو بار اجابت داشتم. دچار اسهال هم نیستم و مدفوع حالت عادی دارد، نه خیلی شل نه خیلی سفت. اما این درد شکم همچنان هست و ناحیه شکمم تیر می‌کشد و سوزن سوزن می‌شود، اینگار که ار درون با چاقو در حال برش باشد.

احساس می‌کنم در طول روز این ناحیه ورم می‌کند و شب‌ها بعد از خواب ورمش میخوابد دردش در حدی نیست که خوابم را بهم بزند و خوابم خوب است. اما در حالت بیداری بسیار آزار دهنده هست. نمی دانم این درد چطور شروع شد، اما یک شلواری داشتم که به علت بزرگ شدن شکمم دکمه‌اش به سختی بسته می‌شد، احساس می‌کنم بعد از اینکه یک روز این شلوار به همراه کمربند پوشیدم، این درد شروع شده و هنوز قطع نشده هر کاری هم می‌کنم فایده ندارد. علت دیگری برای شروع درد پیدا نمی کنم. خواهشا راهنمایی کنید. شغلم هم طوری هست که بیشتر طول روز را (حدود 9 ساعت) پشت میز می‌نشینم. سن هم 35 سال هست.

حدودا دو سالی هم هست که به علت کهیر مزمن پوستی، به ناچار شبی یک عدد سیتریزین مصرف می‌کنم.

1 پـاسـخ

  • باسلام خدمت دوست گرامي
    با توجه به شرح حال شما بايستي يه بررسي از نظر ميکروب معده بکنيد پدر صورت مثبت شدن درمان آن وحتي اگه منفي بود بايستي يه دوره درمان تعديل باکتري هاي روده اي و مختصر پرهيز هاي لازم در خوردن بعضي خوراکي ها بکنيد حتي ممکنه کهير مزمن شما هم رفع شه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(1)
بازدید : 989 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران