علائم آزار دهنده در هنگام مصرف قهوه و کافئین که قبلا نداشتم و نمیدانم چرا اینگونه میشوم . مثل حالت تهوه ، داغی ، بیقراری شدید و عدم انجام فعالیت و نشستند؟

سلام من 14 ساله هستم . من جدیدا فقط قهوه تلخ و پر قهوه میخورم مدتی بعد علایمی مثل حالت تهوه ، احساس داغی , بی قراری ، احساس بد، یخی پا و..... که نمیتونم وصف کنم و اینقدر بده که نمیتونم درس بخونم یا کاری انجام بدم و قبلا اینجوری نبودم ، و وقتی میشینم ابتدا خوب و بعد بدتر میشوم و راه میروم کمی بهتر میشم . (درصورتی که قهوه مثلا 2 لیوان و پرقهوه باشد ) اینگونه میشوم و قهوه پرشیر یا کم قهوه ( از لحاظ مقدار قهوه در لیوان) اینگونه نمیشوم

1 پـاسـخ

بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران