٢٠
٧٩
خانــم

چرا لاغر نمیشم ؟

سلام خسته نباشید . من هر کاری که میکنم لاغر نمیشم یعنی کارایی که بقیه میکنن و لاغر میشن روی من هیچ تاثیری نداره . احساس میکنم مشکل شاید از بدنمه ولی نمیدونم چیکار کنم ! از کارایی که کردم میتونم به رژیم کالری و هرروز ورزش کردن روزانه30 دقیقه ( شامل حلقه وزنه و طناب )اشاره کنم ! حتی قرصم مصرف کردم قرصی که خیلیااا ازش نتیجه گرفته بودن و از 6 کیلو به بالا وزن کم کرده بودن ! نمیدونم دیگه باید چیکار کنم خسته شدم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير ابتدا بايد عادات غذايي تون بررسي بشه و آزمايشات لازم براي شما انجام بشه. ساعات نامنظم خواب و استرس هم ميتونه از موانع کاهش وزن باشه چون تنظيم هورمونها رو بهم ميزنه. بعضي عادات غلط غذايي از جمله مصرف زياد ميوه هم ميتونه باعث عدم موفقيت در کاهش وزن بشه. به هرحال بايد همه موارد لازم بررسي بشه و بعدا پلن موثر براي کاهش وزن شما ارائه بشه. با سپاس از انتخابتون

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران