۱۹
۸۴
آقــا

درد گوش و گلو و رفلاکس معده؟

سلام آقا ی دکتر.می خواستم عرض کنم کا من حدود 2سال هست که خلط گلو داشتم.ولی جدیدا خارش گلو و گوش مخصوصا در صبح دارم و همچنین بعد از خوردن غذا رفلاکس معده دارم و بعضی از روزها یبوست و شُک دردناک در مقعدم دارم .شغلم هم بنایی هست و همیشه در گرد و خاک هستم .
از نظر عصبی هم خونسردم اما مشکلاتی مثل اضطراب،افسردگی و ترس دارم.
می تونید بهم بگید بیماری من چی هست.یا پیش چه دکتری برم ؟تا بتونم بیماریم رو درمان کنم.؟
چون من تاحالاپیش 2دکترمتخصص گلورفتم اما زمانی که دارو هام تموم شد دوباره مشکلاتم شروع شد.
ممنون میشم به من کمک کنید

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران