رفلاکس معده؟

با عرض سلام
چند مدت دهنم طعم ترشی داره که خیلی اذیت میکنه باعث میشه حالت تهوع بگیرم ، تنگی نفس هم دارم بعضی اوقات سینه سمت چپم درد میکنه ، ایا این علایم واس رفلاکس معده است ؟؟ راه درمانش چیه

1 پـاسـخ

  • باسلام،ميتواندازرفلاکس باشدمسيردرمان ازنظرزماني طولاني ولي ساده است به خصوص اگرتنگ نفس واقعي وجودداشته باشدوريه هاوحنجره درگيرشده باشندتوضيح روش درمان خيلي طولاني وداراي ظرايف واحتياطات خاصي است که دراينجافرصت واقتضاي لازم نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 299 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران