۲۵
۴۲
خانــم

تورم صورت در ناحیه چشم و پلک و بینی به همراه کمی خارش و قرمزی بدون درد؟

سلام آقای دکتر حدود دو روز پیش پوست صورتم و قسمت هایی از بدنم ملتهب و قرمز شد که پزشک متخصص داخلی گفت به خاطر حساسیت به ماده شوینده بوده که البته نمیدانم گفته اش چه قدر صحت دارد. ایشان به من قرص تدازین 25 دادند که هر دوازده ساعت میخورم. البته ان حالتم بهتر شد و قرمزی و التهاب کاهش یافته و فقط در ناحیه دور چشم هایم هست که هنوز خارش دارد.
مشکلم بیشتر از اینجا شروع میشود که من طبق عادتم دوشب از هفته قرص ویتامین ایی به پوستم زده و صبح پاکسازی میکنم که اینبار نیز به پوستم به خصوص دور و زیر چشم زدم.
دیروز صبح این ناحیه متورم شده که این تورم امروز بیشتر شده و چشم های درشتم کوچک و ته رفته که موجب وحشتم شده البته درد ندارد و فقط میخارد.
در ضمن گاهی از یخ برای کاهش تورم استفاده میکنم ولی اثری نداشته.
باید چکار کنم خیلی میترسم...

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران