تفسیر آزمایش ادرار ؟

سلام bacteria : few**** mucus: few *** w.b.c :3-4**** r.b.c:0-1 *** epitheliaicells : 6-8 *** و در خون *** w.b.c 5/4 **** r.b.c 3/69 *****hct 35/0*********** اوره 33 و کراتنین 1/6********ldl/hdl ratio 1/2 ***** vldl 30 ************* ldlcholesterol 41 ********* cholesteroi/hdl ratio3/0******** s.g.o.t.(ast) 28 ********* s.g.p.t(alt 46 ***************** قند 53 بفرمایید راه درمان چیست

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران