۵۰
۹۰
خانــم

تکرر ادرار؟

با سلام و عرض ادب و قت بخیر خدمت شما..
خانمی هستم 50ساله حدود 25 سال است که از بیماری تکرر ادرار رنج میبرم نشانه های تکرر ادرارم ..با خندیدن .سرفه زدن .تکان خوردن .خم شدن ...و داد زدن و...تکرر ادرار دارم نشانه هاش اینه ..
چند تا متخصص زنان و زایمان رفتم برا پایین امدن مثانه که گفتن پایین نیامده حالا واقعا دیگه خستم خواهشا کمکم کنید ممنون میشم که راهنمایی کنید که چه راه حلی داره ...
من چطور میتونم وقت بگیرم بیام مطب خدمتتون

2 پـاسـخ

بازدید : 640 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران