۳۰
۱۱۴
آقــا

سلام وقت بخیر .من 3ساله ازقرص الدی استفاده میکنم هرزمان که خودم قرص رو قطع میکردم تا 5 روز بعدازقطع پریودمیشدم .این ماه برای جلوگیری فقط از4تا قرص استفاده کردم وقطع کردم تاپریودبشم.ولی نزدیک 3هفته میشه که هنوزپریود نشدم.تست هم زدم منفی بود.که امشب سرخود یک بسته کامل قرص الدی رو خوردم که پیودبشم چون بچه ی کوچک دارم و بچه دیگه ای نمیخوام ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا ازاسترس پریودشدنم خسته شدم هرچقدر هم داروی گیاهی خوردم بازم پریودنشدم؟

من ازداروهای گیاهی رازیانه وعروس پشت پرده و گلپرو آویشن هم استفاده کردم ولئ پریودنشدم خواهش میکنم راهنماییم کنید

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران