۳۵
۶۵
آقــا

سلام علیکم.باردارم جهت نمونه گیری کیست پستان مرتجعه نمودم و چند روزه که همش تماس میگیریم که نتیجه ازمایشم رو بیارم خدمتتون اما کسی پاسخگوی تلفن نیست ؟

اینجانب باردار هستم و بعد از معاینه پستان توصیه به انجام نمونه گیری شده که خدمت شما رسیدم برای نمونه گیری.در حال حاضر میخواهم نتیجه را خدمتتان بیاورم اما چند روزه که پیگیرم اما کسی پاسخگو نیست که بدونم ایا در مطب حضور دارین یا نه.راهم خیلی دوره لطفا راهنماییم کنین که چه روزهایی و چه ساعتی تشریف دارین؟

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي و تصويربرداري مداخله‌اي در تهران