تبش قلب بی دلیل که موجب تاثیر بر احساسات وبروز دلشوره وحالتی مبهم به ویژه درقسمت فوقانی معده میشه که با مصرف قرص پایان می یابد؟

سلام خسته نباشید ببخشید درچند مدت اخیر دچار تپش قلب بی دلیل شدم که این تپش قلب حالتی هیجانی ایجاد می کنه مثل دلشوره که باعث میشه این حس رو در معدم احساس کنم مثل زمان استرس
من قبلا هم این احساسات رو داشتم ولی اون موقعه به دلییل استرس بوده ولی الان بی دلیله واین حالت ها با مصرف قرص پروپرانول حل میشه
ببخشید این نشانه ها عادی هستش؟
چکن من قبلا هم به خاطر استرس به روانشناس مراجعه کردم ولی تا حالا قرص مصرف نکردم
وگاهی دچار دردر عضلانی به ویژه در قسمت ساقه ما می شم که بی دلیل هست یعنی هیچ بیماری عضلانی واستخوانی باتوجه به سنم نداره
این دردها هم به خاطر استرس ها هست؟