سردرد -1 ماه بعد از قطع قرص فنی تویین ؟

درود
سلام دکتر -من مریم محمودی هستم -یکی از مریض های شما -ک دی ماه
خدمت رسیدم و با ام ار ای ک شما دید و گفتید ک هیدروسفالی هست و عمل مغزم انجام شد و گفتید تا اواخر برج 3 باید قرص فنی تویین مصرف کنم -حدودا یک یا یک ونیم ماه میشود ک قرصم را با دستور شما مصرف نمیکنم -و همه چیز اوکی بود -اما چند وقته فشار عصبی بهم وارد شده و یکم ذهنم درگیره .و سردرد بسیار زیادی پشت سرم دارم -حالت تهوع -تب -بدنم درد داره -یکم دور چشمم ورم کرده -خواستم ببینم مشکلم چیه ....ب قدری تماس میگیریم با مطب کسی پاسخگو نیست -لطفا کمک کنید چون دیگ درد داره دیونم میکنه

بازدید : 826 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران