۲۶
۴۷
آقــا

سلام من قرص اورژانسی لونژیل مصرف کردم دوتا در یک ماه با فاصله 3 روز ؟

سلام خانم دکتر من 4 شهریور عادت ماهانه شدم تا 10 شهریور دوره ام 7 روز طول میکشه 11شهریور رابطه محافظت نشده داشتم که قرص لونژیل 1.5مصرف کردم و 14 شهریور باز رابطه محافظت نشده داشتم که احساس کردم اب منی ریخت رو واژنم وبعد چند دقیقه شستم خودمو و 8 ساعت بعدش قرص لونژیل 1.5 خوردم چند روز درد زیر دل بودم و 19 شهریور لک دیدم شبش و 20 شهریور خونریزی داشتم تا 3 روز یعنی تا 23 شهریور ...ددصورتی که تاریخ عادت ماهانه من یک مهر باید میشدم چون دوره ام 28 روزه اس گاها با یک الی دو روز تاخیر الان 7 مهر من هنوز عادت نشدم و میخاستم ببینم یعنی حامله ام ؟اون 3 روز خونریزی عادت ماهانه حساب میشه اگر حساب میشه تاریخ بعدی عادت من کی میشه اگر حساب نمیشه چرا عادت ماهانه نشدم هنوز بااینکه درد زیر شگم دارم ....لطفا راهنمایم کنید ...ممنونم

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران