۲۸
۵۰
آقــا

پیچ 7وردگی پای چپ؟

با سلام
من 28 سال دارم ولی سن استخوانهایم
با عکس گرفتن از دست چپ در حدود 25 سال می باشد. من از دوران کودکی پای چپم در هنگام راه رفتن و یا بازی کردن به طور مداوم پیچ میخورد ولی هیچ وقت حتی تا به این سن، در هنگام پیچ خوردن درد نمیکرد. حال در حدود 4 سالی است که وقتی 5 دقیقه پیاده روی میکنم، نمیتوانم تعادل خودم را حفظ کنم و به صورت نامتعادل و لنگان لنگان راه میروم. حتی وقتی با دمپایی راه میروم دمپایی پای چپم را نمیتوانم در پایم نگه دارم و دمپایی از پایم در می آید، حتی وقتی دمپایی از پایم در می آید متوجه آن نمیشوم تا وقتی که پایم را روی زمین بگذارم، آن وقت متوجه می شوم که دمپایی ام در آمده است. همچنین اصلا نمیتوانم بدوم حتی برای 1 دقیقه. همچنین قابل ذکر است که وقتی مچ پای چپم را می بندم تا حدودی بهتر میتوانم راه برم و همچنین تعادلم را حفظ کنم و حتی دمپایی پای چپ را بهتر میتوانم حفظ کنم. خواستم بدانم مشکل چیست.
واقعا در راه رفتن اذیت میشوم. وقتی تمام وزن بدنم را بر روی پای چپ میگذارم، یا می افتم، و یا با کوچکترین نیرو تعادلم بر هم میخورد و اگر خودم را نگیرم بر روی زمین می افتم.
با تشکر

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران