پرانتزی گذاشتن پای کودک؟

با سلام فرزند من پسر و 2سال سن داره .موقع حرکت پای چپ خود را به صورت پرانتزی به داخل هدایت می کنه می خواستم بدونم باید چکار کنم در این خصوص .
شایان ذکر در 1.5 سالگی پیش دکتر بردم که شربت کلسیم تجویز کرد اما بعد گذشت 7ماه بهتر نشد که بیشتر شده

2 پـاسـخ

  • با سلام
    پاي پرانتزي ميتواند در اين سن کاملا طبيعي باشد و با افزايش سن بهبود پيدا کند اما تشخيص طبيعي يا غير طبيعي بودن آن با محاسبه زواياي خاصي در استخوانهاست که در معاينه و عکس راديوگرافي مشخص ميشود. علاوه بر اين چيزي که شما ميفرماييد و در عکس مشخص است بيشتر با چرخش پا بسمت يا داخل intoeing هم همراه است که در اينصورت داستان کاملا متفاوتي دارد. توصيه ميکنم حتما يک بار ديگر معاينه شوند و اگر عکسي در اختيار هست بررسي شود تا بشود بشکل دقيقتري پاسخ داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 501 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران