۱۸
۶۰
آقــا

افزایش یا کاهش فشار خون در مغز،حالت تهوع و گرگرفتگی و سنکوب؟

سنم 18 هستش 3 سالهاسترس زیادی رو متحمل شدم ، روزی 1 پروپرانول مصرف می کنم ، هر روز دوسه بار ، حالت سگیجه شدید طوری که حس می کنم دارم غش می کنم یا سنکوب می کنم ، گرگرفتگی ، حالت تهوع کم ، چشمام قرمز میشن و می سوزن
نمی دونم ،ضربان قلبم هم تنند تند میشه ، حس می کنم می خواد از جاش دربیاد ، گنگی سر ، کاهش حافظه
حس می کنم ، افزایش یا کاهش فشار خون در مغزمه که باعث میشه
کنکوریم و نمی تونم درس بخونم ، لطفا کمک و راهنماییم کنید ، پزکم مراجعه کردم ، گفتن هیچیت نیست ولی حالم روز به روز بدتر میشه

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران