۴۸
۸۴
آقــا

سردرد و احساس فشار در سر؟

فشار شدید بر سر.به طوری که احساس می کنم با یه چیزی محکم سرم را بسته و فشار می دهند درست مثل زمانیست که آدم از یک چیزی می ترسد وموهای بدنش سیخ می شود .

1 پـاسـخ

  • با سلام
    سردردهاي با ماهيت فشارنده به خصوص اگر در تمام سر احساس ميشه و بيشتر موقع عصر يا شب ايجاد يا تشديد پيدا ميکنه و با علائم هشدار دهنده اي مثل دوبيني تاري ديد و استفراغ همراه نيست معمولا تنشي بوده ولي در هر صورت نياز به معاينه توسط متخصص مغزواعصاب دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 533 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران