کیست سینه؟

با عرض سلام من با توجه به سونو سال قبل. کیست سینه دارم آیا لازمه که چند وقت یکبار سونو بدم ؟؟

1 پـاسـخ

  • درود.پستانها نيازبه بررسي ماهيانه توسط خودتان دارند در صورتيکه تغيير بافتي يا مورد مشکوکي احساس کرديد ماموگرافي در سن شما ارجح است .بر اساس جواب ماموگرافي مشخص ميشود که چه اقدامي مناسب است .کيستهاي خوش خيم با معاينه پيگيري ميشوند در صورتيکه شک به بدخيمي باشد نمونه برداري انجام ميشود و نهايتا بر اساس جواب پاتولوژي تصميم گرفته ميشود.اکثر کيستهاي پستان خوش خيم هستند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 336 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران