دردهای مفصلی و عضلانی( فیبرومیالژی )؟

سلام و درود وقتتون بخیر
بنده حدود 6 سال میشه دردهای شدید مفصلی و عضلانی دارم. زانوها و کمر و شانه و گردن و آرنج و مچ دست درگیر هست که بهتره بگم تمام مفاصل بدنم .
اول از زانوهام شروع شده زانوی راست و بعد مدتی زانوی چپ هم درگیر شد و بعد لگن و کمر و شانه ها و گردن‌.
تا 4 سال بعد از شروع دردها پیش چندین فوق تخصص روماتولوژی و ارتوپدی و مغز و اعصاب رفتم و 4 مرتبه انواع آزمایشات مختلف روماتیسمی رو انجام دادم و همشون منفی بود تا دوسال پیش رفتم تهران فوق تخصص روماتولوژی با نوار مغز و نوار عصب و عضله تشخیص فیبرومیالژی داد.
جایی خوندم که فیبرومیالژی فقط باعث درد میشه و مفاصل تخریب نمیشه ولی متأسفانه الان زانوها و لگن و شانه ها و چندتا از مهره های کمرم ساییده شدن و دیسک کمر و گردن هم دارم.
از وقتی دردهای شروع شده احساس میکنم که عضلاتم مفاصلم رو نمیتونن نگه دارن و استخوان‌ها بهم برخورد میکنن. زانوها و شانه ها م خرت خرت صدا میدن.
به نظر شما آیا تخریب شدن مفاصل مربوط به فیبرومیالژی هست؟ و چکار کنم که از این دردها خلاص بشم.بخدا انگار مثل یه آدم فلج زمین گیر شدم.

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران