۳۶
۵۰
خانــم

روماتیسم مفصلی؟

سلام. من بیماری روماتیسم مفصلی و لوپوس دارم . چند مدت آمپول متوتروکسات استفاه میکردم حالا ریه هام درگیر شده و دکتر، متوتروکسات را قطع و قرص سلسپت تجویز کرده اند . این قرص اصلا قابل تحمل نیست زیرا که نفس تنگی، سرفه ، بیخوابی ، سردرد و حالت تهوع شدید دارم. درد استخوان هایم هم با استفاده از این دارو با شدت بیشتر شروع شده!
به نظر شما دارویی با عوارض کمتر برای من هست یا اینکه باید همین را تحمل کنم؟
تا چه مدت باید این دارو را استفاده کنم؟ آیا به مرور زمان عوارض آن کمتر میشود؟یا که نه
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 484 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران