اختلال جنسی؟

سلام خسته نباشید
من نامزد اقای افشاری هستم سه ساله باهمیم الان چند ماهی هست كه مدام اینو مطرح میكنه كه علاقه شدیدی داره به سكس كردن من كه همسرشم با چند تا مرد دیگ خیلی بهش لذت میده این موضوع
این كه چند نفر با من سكس كنن وحشیانه و بیشتر اوقات هم خودش فقط سكس منو نگا كنه
ما از هم دوریم دو تا شهر مختلف
بصورت تصویری باهم رابطه داریم همش موقع ارضا شدن میگه خودتو با چند نفر تصور كن وقتی هم پیش همیم بام سكس میكنه بعدش میاد میگه حاضری با چند نفر باشیم و بگم بقیه بیان ولی خب مخالفت میكنم من
خودشم بابت این موضوع ناراحته و اذیت میشه
خواستم ببینم این مشكل حل میشه من دارم سعی میكنم بیارمش پیش روانشناس كه مشكلش برطرف شه همش از این نگرانه كه اگه مشكلش حل نشد من ولش كنم برم
میشه راهنماییم كنید

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران