۲۷
آقــا

اختلالات اضطراب فراگیر یا (GAD)؟

با سلام و خسته نباشید..
پسری 27 ساله هستم ک دچار اضطراب هستم..در سن 14سالگی با گریه کردن و دلپیچه و مور مور شدن شروع شد...خیلی بیمارستان رفتم ولی متاسفانه کسی نگفت باید به دکتر روانکاو مراجعه کنم وووو از اون زمان بااین مشکل کنار امدم طوری شده بود که تو دوران تحصیل صبح ها حتما اول یه صروم میزدم و بعد میرفتم مدرسه...بگذریم...چند سالی بوئد که از این مشکل رنج میبردم تا تصمیم گرفتم برم خدمت سربازی بعد از خدمت تا 4سال خوب بودم خیلی کم پیش میومد ک بیاد سراغم ولی دلپیچه هامو داشتم...تا اینکه صفر سال 96بود که تو راه کربلا دوباره امد سراغم ولی اینبار بدتر.. از اون موقع حالم بدتر شد تا الان که کل زندگیمو نابود کرده...حالم بدتر شده الان ..حالت تهوع ..سرگیجه..سردرد شدید..عرق سرد ..احساس خفگی..معده درد..لرزش...اعصابم خیلی ضعیف شده دلپیچه های زیاد..گریه..احساس خستگی ..بی خوابی ...خواب ندارم ولی اصلا نمیتونم از جام بلند بشم...دلشوره یا دلهره زیاد...تپش قلب زیاد..الانم گوش سمت چپم نزدیک 8 ماه هست وحشتناک درد میکنه...پیش دو تا متخصص گوش رفتم میگه مشکل نداره ...گفتم شاید به خاطر دندون عقل باشه اونم کشیدم بازم درد میکنه الان که دارم براتون تایپ میکنم هنوز درد میکه ...دکتر جان واقعا نمیدونم چیکار کنم داره کل اعضای بدنمو درگیر میکنه..خسته شدم ...
.نمیتونم سر کار برم...نمیتونم تفریح یا جایی برم...دیگه خسته شدم واقعا...نمیدونم چیکار گنم...و الان واقعا کمک میخوام...

1 پـاسـخ

بازدید : 623 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران