کم و کیف و مدت زمان دوره درمان آسیب دیدگی زانو؟

سلام
من خدود یک هفته پیش در اثر برخورد سنگ فرز با زانو پام دچار آسیب دیدگی شدید و پارگی شدم که کاربه اورژانس کشیده شد
در رادیولوژی اورژانس آسیب به استخوان دیده نشد و سطح 3 برای آسیب دیدگی مشخص شد
فردای اون شب توسط جراح ارتوپدی زانوم جراحی شد تا پارگی ها بخیه بشن
توی شرح وضعیت نوشته شده بود "ترمیم کپسول زانو"
این هفته باید به خود جراح مراجعه کنم ولی چندتا سوال برام پیش اومده که میخوام نظر سایر اساتید رو هم بدونم
اول اینکه طبق دستور پزشک باید یک ماه حرکتی از سمت پام نداشته باشم و من هم همچنان با آتل دارم دوره درمان رو میگذرونم، اینکه پزشک گفتن بعد یک هفته میخوان گچ بگیرن تا دوره یک ماهه کامل بشه آیا لازم به این کار هست؟ منظورم اینه که من الان با آتل پا رو ثابت و بدون حرکت نگه داشتم (چون نیاز به تعویض پانسمان زخم ها هست) و آیا مفصل در طول این مدت ثابت بودن دچار خشکی نمیشه؟؟
دوم اینکه اصولا دوره درمان چنین وضعیتی چقدر میتونه طول بکشه و آیا امکانش هست که من بعدا بخاطر این آسیب دیدگی دچار مشکلات حرکتی باشم؟؟
یک نکته دیگه هم اضافه کنم که چه در لحظات اول آسیب دیدگی و چه الان خداروشکر درد زیادی نداشتم و میتونم مفصلم رو تکون بدم که از این کار اجتناب میکنم.

ممنون میشم توضیحاتی رو در این مورد بفرمایید
باتشکر مجدد

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران