سرفه زیاد میکنم شبا خس خس سینه بعد چند ماه گلو درد مشکل در بلع غذا؟

سلام خیلی سرفه میکنم گلویم میخواره انگار هر وقت سرفه میکنم بهم فشار میاد صورتم فحیع قرمز میشه گلویم درد میگیره صدام تا یه کم حرف میزنم میگیره صدام عوض میشه خش دار میشه من حدود چند ماه پیش سرما خورده بودم تا هنوز هم خس خس سینه دارم وقتی غذا میخورم یه وقت هایی غذا تو گلوم گیر میکنه یا آب دهنم میپره نمیتونم نفس بکشم راه گلویم بند میاد

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران