سرفه های خشک و کم بود تنفس؟

با اهدای سلام وعرض ادب . حدود دوهفته پیش سرما خوردم و شب ها سرفه های زیادی داشتم بطوری که با عرض معذرت ٰدیگه حالت تهوع به سراغم می امد و به چند در مانگاه مراجعه نمودم ولی بهبود نیافتم . سپس نزد متخصص رفتم دارو هایی برام تجویز نمود الحمدالله خوب شدم ولی سرفه های خشکی هنوز دارم و هنگام صحبت کردن نفس کم می اورم وسرفه ام می گیرد ایا راه درمانی وجود دارد؟
داروهایی که متخصص بهم داد:مونته لوکاست 10 هر دوازده ساعت 1عدد
کپسول امورل100روزی یک عدد
قرص ناپروکس250هر 8ساعت یک عدد
ازیترومایسین 250روزی یک عدد
نئوکال جی 120میلی لیترهر8ساعت یک قاشق غذاخوری
اسپره دهانی هر 12 ساعت یک پاف

1 پـاسـخ

بازدید : 729 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران