۷
۵۰
آقــا

آیا بعد از قطع آمپول دیفرلین یا واریوپپتیل برای جلوگیری از بلوغ زود رس نهایت تا 1 سال بعد پریودی صورت می‌گیرد ؟؟؟

سلام و عرض ادب
ببخشید دختر من در 6 سالگی فقط رشد موی شرمگاهی داشتن و از استخوان مچ دستش عکس گرفتیم که  پزشک تشخصبص دادند سن استخوان 7 سال هست  و گفتن هورمنش هم یکم بالاست به نسبت سنش و برای دخترم آمپول واریو پپتیل یا دیفرلین تجویز کردن  الان 9 ماه هست که تزریق میشه و همچنان گفتن تا 1 سال بزنه برای تاخیر در بلوغ و اگه بخوان قد بلندی داشته باشه تا 2 سال میتونه  بزنه ولی بیشتر مجاز نیست .و چون دختر من قدش از همسالان خود حدود 10 سانت بلند تر هست ایشان گفتن همون 1 سال بزنه کفایت میکنه ، من خواستم بدونم بعد از قطع امپول آیا 1 سال بعد پریود میشه یا همان در سن 12 سالگی بلوغ میشه ؟؟؟؟الان دخترم 7 سال سن دارد ،

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد اطفال و کودکان در تهران