۱۰
۲۵
خانــم

رشد دخترم وبلوغش؟

دخترم ده ساله هست قدش 130 ووزنش 25 کیلو علایم بلوغ روداره سینه هاشو یکم جوانه داره موهای کرکی زیر بغل وزیر شکم داره من نگران بلوغ زود رس و کوتاهی قدشون هستم لطفاً مرا راهنمایی کنید ممنون .

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد دختر شما متناسب براي يک دختر 8 سال و 10 ماهه ميباشد و وزنش هم متناسب براي دختر 8 ساله پس هم وزن کم هست و هم قد.از طرفي بلوغ هم شروع شده البته بايد توسط غددکودکان از نظربلوغ معاينه بشن و شما نميتونيد مرحله ي بلوغ رو مشخص کنيد .پس لطفا به غدد کودکان با در دست داشتن عکس مچ و انگشتان دست چپ به همراه گزارش صحيح از سن استخواني مراجعه کنيد تا اقدامات لازم براشون انجام بشه.توجه داشته باشيد که سن استخواني توسط يک راديولوژيست متبحر گزارش شود. ضمنا سن ده سالگي بلوغ زودرس محسوب نميشه و نگران از اين نظر نباشيد ولي بايد مراجعه براي بررسي قد داشته باشيد تا کوتاهي قد درمان بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (8)(1)
بازدید : 1630 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران