۱۹
۶۴
آقــا

در مورد سردرد و ادار زیاد و سرگیجه و بد شدن مزه دهان و غذا و بی اشتهایی؟

سلام مشکل من اینکه جدیدا یه ماهی میشه که سر درد و سر گیجه زیاد پیدا میکنم و پرادراری دارم با اینکه آب زیادی نخوردم و مزه دهنم بد شده و بعضی غذا ها برای مزه بدی گرفته و اشتهام کم شده خیلی سریع ام دل درد میگیرم بعضی از سر دردام باعث میشه تو پیشونی و استخوان بینیم یه حس فشار حس کنم ،البته من عینکم میزنم ممکنه سر دردام مال ضعیف شدن چشمام باشه؟ در کل به نظرتون چم شده من قبلا اصلا خیلی کم مشکلی داشتم اما تو یه ماه این همه بلا سرم اومده تازه کرونا هم گرفتم که اون خوب شد ممکنه اثر اون باشه؟

بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران