۲۳
۳۹
خانــم

بیماران سرطانی ک بعد از بیوپسی به کما رفته اند درحالیکه شیمی درمانی میشوند و لنفومشان خوب شده است؟

سلام من آبجیم الان دومین هفتس بعد از عمل بیوپسی غده لنفوم گلو،دیگ بهوش نمیاد درحالیکه قبل عمل هوشیار باپاهای خودش راه میرفت حرف میزد قلبشم سالم بود تنفسشم همینطور،فق دیسفاژی شدید داشت حتی آب هم نمیتونست قورت بدهد الان تراک گلو داره زیر دستگاهاست و تنفسش مصنوعیه وتوحالت کماست با هوشیاری 3و میگن فشارش با دارو میبرن بالا،و قلبش ضعیف کتر میکنه...بهوش هم نمیاد...ازطرفی چون نمیتونن از سرم و دستگاه جداش کنن نمیتونن ببرن ام ار اے و سی تی اسکن مغز ک بفهمن مغزش چیشده ک دستور تنفس نمیده و بهوش هم نمیاد...شما پیشنهادی ندارین؟آبجیم 23سالشه

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مديکال آنکولوژي و هماتولوژي و پيوند سلول هاي بنيادي در تهران