۲۱
۷۳
خانــم

احساس درد در کتف چپ و حالت تهوع و تلخی دهان؟

سلام بنده بعد 3 سال پیش افسرگی بعد از زایمان گرفتم که رفع شد اما در اون زمان به دلیل استرس و افسردگی در زیر سینه چپو دست چپ ازپشت کتف تا سر انگشتام درد میگرفت
بعد از 3 سال اما هنوز بعضی اوقات که فشار عصبی ید استرس داشته باشم همون حالت بهم دست میده
یکی دوبار هم درد شدید در دست و کتف و چانه چپ داشتم و تلخی ته دهان و دلشوره و حالت تهوع
با توجه به اینکه21سالمه ممکنه حمله ی قلبی باشه و خطرناک باشه؟یا از روی استرس؟

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران