تپش قلب همراه درد و لرزش بدن؟

سلام بیست سالمه 10ماهه سزارین کردم از وقتی باردار بودم قلبم درد داشت بعد بدنیا اومدن دخترم .درد قلبم بیشتر شده قرص پرانول 10نوشتن دکترا بیفایدس نوار قلبم برداشتن وقتی قلبم درد میکرد گفتن که سالمه .وقتی قلبم درد میکنه ضربان یا تپشش خیلی بیشتره همراه درد که نمیتونم راحت نفس بکشم تنگی نفس میارم در ضمن به تازگی یه آزمایش رفتم گفتن ویتامین b12 کمه

1 پـاسـخ

  • سلام. اگر همراه حملات تپش قلب و تنگي نفس؛ علائمي مثل مورمور گزگز انگشتان؛ احساس دل آشوبه در معده؛ لرز؛ تهوع ؛احساسي شبيه به مرگ قريب الوقوع نيز داريد؛ ممکن است شما مبتلا به " حمله اضطرابي هراس" يا حمله پانيک باشيد.
    با توجه به اينکه گفتيد متخصص قلب مراجعه کرديد و علت قلبي يافت نشده و در صورت وجود علائم ذکر شده حتما به يک روانپزشک مراجعه کنيد. اين بيماري شايعي محسوب ميشود و قابل درمان ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 600 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران