عوارض مصرفی قرص؟

سلام وقتتون بخیر
من مشکل میگرن داشتم و به پزشک که در هر دفعه که مراجعه کردم درابتدا قرص کلرودیازپوکساید دفعه های بعد قرص های پروگاسول و آمی تریپتیلین و کلونازپام تجویز کردن
تعداد مصرف روزانه هر قرص ابتدا یک عدد بود ولی وقتی میگرنم زیاد میشد دوتا ازشون میخوردم و تا حدودی هم سردرد های کم تری داشتم با مصرفشون ولی خوب گاهی مصرفشون از یک عدد بیشتر میشد
از طرفی چون ورزش هم میکنم مدتی مشکل عضله داشتم و قرص ملوکسیکام مصرف کردم تقریبا دو یا سه هفته هر روز

سوال اصلی من این هست که من لیزر موهای زائد میرم مصرف این قرص ها روی موهایی که لیزر میشن اثر بخش هست یا تاثیری در برگشتشون و انجام نشدن فرایند لیزر داره یانه؟؟؟؟

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران