درمان کم خونی ناشی از فقراهن دراثر استفاده زیادازقرص دگزامتازون؟

سلام دکترعزیز وفرهیخته دانشی هستم ازیاسوج ازدوستداران وبیماران خانوادگی واقعامایع فخرومباهات بودیدوهستید پزشک حاذقی چون جنابعالی**متاسفانه خانم من ازدی 96 شروع به خوردن قرص دگزامتازون برای چاقی باروزی سه عددشروع تا ابان امسال**** ازابان تا 25دی هفته ای یک عدد****واز26دی ماه ترک کردن **الان تیروئید بدون سابقه قبلی کم کار*فقراهن وکم خونی**ومهمترازهمه الان سرگیجه دارن مخصوصازمانی که درازکشیدن میخوان بلندشدن **الان بشدت نیاز به دلسوزی ومساعدت عزیزی چون جنابعالی داریم **همیشه بیادت هستیم پاینده باشیدانشاءالله 09178499058تلگرام واتساپ هستیم دعات میکنیم عزیزتو راخدا به دادمان برس

بازدید : 443 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم (اندوکرينولوژي) در تهران