خوردن قرصهای پیش از بارداری تا چه مدت مجاز است؟

سلام دکتر روزتون به خیر
شش ماه است که در حال اقدام بارداری هستم. ولی هنوز باردار نشدم. سوالم اینه که: این قرصها که مینویسم رو برای اقدام دارم میخورم اما با توجه به اینکه اومدن نی نی مون طولانی شده آیا ضرر نداره همینطور ادامه دادن این قرصها؟ ادامه بدم به خوردنشون؟
اسید فولیک: هر شب یکی – هشت ماهه دارم میخورم
آهن: روزی یکی – شش ماهه دارم میخورم
ویتامین دی: هفته ای یکی – شش ماهه دارم میخورم
(توضیح: هیچ بیماری و مشکل خاصی نداریم. یا حداقل نمیدونیم که داریم. فقط در آزمایشم کمی کمبود ویتامین دی و آهن بود که دکتر گفته بود قرصاشونو بخورم. اقدام برای اولین بچمونه. سقط و اینام نداشتم. خودم 35 ساله همسرم 39 ساله)

بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران