۴۳
۳۸
خانــم

خونریزی شدید نزدیک به دوران یایسگی به همراه کیست تخمدان که هر چند وقت یه بار تشدید میشه ؟

یا عرض سلام و خسته نباشی من در دوران نزدیک به یاسگی هستم و تخمدان سمت چپم از سن 15سالکی کلا کیست ساز هست الان پریودام خیلی دیر به دیر و شدید میشه خسته شدم دیگه از بس قرص ضد بارداری خوردم ..میخواستم بدونم من اگه هفته ای یه بار قرص گل مغربی رو استفاده کنم تاثیری درحل مشکل و برطرف شدن خونریزی و کیستم داره ..ممنون میشم اگه راهنمایی میتونید بکنید بهم بگید

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران