۳۳
۸۵
آقــا

دچار خروج عفونت و خون از مقعد و همچنین پوست بیرونی روی باسن هستم.این چه بیماری میباشد و راه درمان چیست؟

باسلام من حدود 12 ماه میباشد که دچار یک بیماری میباشم که با مراجعه به 7 دکتر فوق تخصص همچنان نمیدانم چه بیماری میباشد.در ابتدا با درد و خونریزی از مقعد شروع شد.3 بار کلونوسکپی شدم اما گفتند همه چیز سالمه و احتمال شقاق و التحاب روده نیست.از من یک ماده لزج نیز گاها خارج میشد.بعد گفتند هموروئید اما هرچه دارو مصرف شد مشخص نشد در کلونوسکپی هم نبود.بعد 7 ماه در باسن چپ اندازه یک تخ مرغ سفت شد و با دارو گیاهی از روی پوست سر باز کرد.الان 2 ماه هست خون و عفونت بسیار از بیرون خارج میشود اما درد ندارد و از داخل دیگر مشکل ندارم.خیلی آنتی بیوتیک نیز مصرف کردم بی فایده. این چه بیماری است؟ آخرین دکتر گفت ما نمیتوانیم تشخیص دهیم پیش متخصص کلورورکتال برو اما هنوز نتوانستم نوبت بگیرم.

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران