۸
۳۰
آقــا

سرفه فرزندم؟

سلام فرزندی دارم که هر ساله در اوایل پاییز و اوایل بهار دارای سرفه های غیر عادی تیک گونه میشود
پزشک عمومی گفت الزژی فصلی هست
فوق تخصص الرژی مراجعه نمودیم دارو داد خوب نشد
گفتند عصبی هست ببرید روانپزشک بردیم یکسال دارو خورد خوب نشد
و به این نتیجه رسیدیم که دارو مصرف کند یا نکند فرقی در بهبودی ندارد.
سرفه ها هم از کم شروع میشود و به اوج میرسد و کم کم تمام میشود یا بعبارتی حالت سینوسی دارد
روانشناس کودک مراجعه نمودیم گفتند وسواس و اضطراب دارد
سوال اینجاست که واقعا مشکل فرزندم چیست
و اگر وسواس یا تیک یا انچه مربوط به اعصاب و روان هست چرا در اوایل دو فصل پاییز و بهار عود میکند و مابقی فصلها مشکلی نیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید یا یک پزشک مرتبط معرفی بفرمایید که خسته شدیم از بس دکترها را دوره نمودیم

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران